2023. szept. 16.

Szombat

 Ma reggel végre akkor keltem, amikor nekem jól esett, és nem, amikor muszáj volt. Azért ez egy sokkal ideálisabb állapot, mint a hétköznapokon.

Szerencsére vásárolni nem kellett menni, mert vártuk a házhozszállítós autót mára. Igaz, ma is volt hiánycikk, de ez mostanában sajnos elég gyakran így van. Mondhatnám, hogy már számolok vele, de azért ez nem igaz, minden alkalommal azt remélem, hogy mindent hoznak, amit kértem. 

Délelőtt ment a mosógép, meg közben készült az ebéd. Ebéd után megnéztük a Fradi első kupameccsét, amit Nagyecseden játszott. 0-8 lett a végeredmény. 

Késő délután én esküvőre mentem, Balázs és a fiúk pedig Pestre mentek. Igazi falusi lagzi volt egyébként, háznál felállított sátorral, meg mindennel, ami csak ilyenkor szokás. Az egyik volt kolléganőm lánya ment férjhez. Szépek voltak, megható volt a templomi szertartás. 

Amikor én hazaértem a fiúk még bőven Pesten voltak, a messengeren épp akkor érkezett a fotó a Dürerből, ami azt jelentette, hogy vacsorázni már nem fognak, mert pizzát süt nekik Andris, és hogy bőven van időm felmosni is mindenhol anélkül, hogy bárki összejárkálná két percen belül. Az csak most jutott eszembe, hogy éppenséggel nyugodtan leülhettem volna megnézni egy filmet, vagy bármi, de ez fel sem merült bennem. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése