2023. szept. 29.

Szeptember végén

 A magam részéről hitetlenkedve néztem a naptárt az asztalomon ma hajnalban, mert tudtam persze, hogy hanyadika van, de igazán csak ma szembesültem azzal, hogy vasárnap elkezdődik az október. Egy rossz szavam sincs a szeptemberre, sokkal több jót és örömet okozott, mint nem, az időjárás is igazán kedvemre való volt. Ha most nem lenne ez a nyavalya, ami csak nem hagy békén, akkor tökéletesen elégedett is lennék mindennel. 

Ma egyébként már a köhögéssel küzdöttem legtöbbet, majd miután vettem a gyógyszertárban erre való szirupot, és két korty után határozottan sokkal jobb is lett a helyzet, elkezdett a bal fülem szórakozni velem. Még nem fáj, de már érzékeny, illetve ugyanazon az oldalon a fülem alatti nyirokcsomó is jól bedurrant. Ettől egy kicsit fáj a fogam, úgyhogy nyaktól felfelé nem vagyok túl jó formában. 

Elfáradtam a héten, sok mindennel kellett foglalkozni, volt, amire nagyon sok időt kellett áldozni. És van olyan is, aminek még nem sikerült a végére járni. De lesz a jövő héten is lehetőség ezekre. 

Erik talán kicsit jobban van, de azért vannak kétségeim afelől, hogy hétfőre teljesen jól lesz, és nem úgy jár majd, hogy nem teljesen meggyógyulva a vonatpótló buszon nyomorogva majd összeszed még valamit. Na majd meglátjuk.

Addig még van egy egész hétvége M 


4 megjegyzés:

  1. Jobbulast nektek! Lehet meglepodsz a kerdesemen de ha pl boltba mentek nem veszel fel arra az idore maszkot? Bennem nagyon megmaradt ez a szokas, annal is inkabb mert szoktam latni beteg kisgyereket kosarba ultetve aki kohog,tusszog kezet a szaja ele nem teszi, de sok felnottet is lattam igy. Idosebb embereken inkabb november korul szoktam maszkot latni amikor influenza szezon van, bar en azt latom azt gondolom valami nyavalya mindig van. Baratnom nyaron kapott el vmi kohogos torok es fej fajos, 39 fokos lazzal jaro valamit, epp nyaraltak az Alfoldon, 4 nap agyban fekves, par gyogyszer utan lett jobban, de hogy nyaron ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Nem lepődtem meg a kérdésen, de nem, nem szoktam maszkot viselni vásárlás közben, igyekszem gyorsan végezni, és távolságot tartani, amennyire lehet, ez azért megmaradt.

      Törlés
  2. Telefont váltottam, így végre újra tudok kommentelni. Jobbulast kívánok Dius Nektek! Remélem a nagybátyád is jobban van már azóta. Patrik munkahelyehez is akartam gratulálni, úgyhogy most megteszem. Fantasztikus érzés lehet atelni, hogy a gyerekeitek sínre kerülnek sorra. Ti érdemetek is ez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy újra itt vagy, és tudsz írni is.
      Köszönjük szépen. 😊
      Igen, valóban fantasztikus érzés, köszönöm. ❤️

      Törlés