2023. febr. 11.

Szabad szombat

 Na nem mindenkinek. Balázs is, Erik is dolgozott ma, így aztán kicsit borult minden, mert az mégsem járja, hogy hétvégén is külön ebédeljünk. Igaz, jobb is volt így, mert az online rendelésem 10-12 közötti idősáv helyett egy órakor érkezett meg, és az ebédhez való is volt benne. Mire megérkezett, azért már volt bennem egy kisebb pánik, hogy akkor lassan mégis boltba kell mennem, ha ebédelni akarunk. De végül minden készen lett, mindenki megérkezett. 

Sütöttem ma finn tepsis palacsintát is ebéd utánra. Már egy ideje el volt mentve a telefonomban könyvjelzőként. Szkeptikus voltam vele, de egyáltalán nem rossz. Volt egy zacskó piros gyümölcs mix a fagyasztóban, azt tettem bele. Azt nem tudom, hogy mikor lesz ilyen legközelebb, de egy nasinak jó volt. 

Közben letelt a három hónap norcolut kúra is. Így a harmadik hónap végére egy tökéletesen szabályos ciklust sikerült produkálni, ami tök jó. A mindenféle egyéb tünet is háttérbe szorult, alig valami maradt, és azt is csak azért veszem észre szerintem, mert figyelem.. Márciusban kell visszamennem, így lesz egy hónap, amikor már nem lesz ez a gyógyszer, kíváncsian várom hogy lesz. 

Ja, és délután megnéztünk egy borzasztóan unalmas Kisvárda -Fradi meccset is. Hát még szerencse, hogy nem mentünk el Kisvárdàra egy gól nélküli döntetlent megnézni. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése