2022. júl. 24.

Vasárnap

 Ma is csak úgy elvoltunk itthon. Még tart azért a nyaralás élménye, és még most nincs bennünk semmiféle égető vágy valahova menni. Ebédre készült rántott hús és petrezselymes krumpli. 

Délután erőt vettem magamon, és nekiláttam az elszívót zsírtalanitani. Ez a szerkezet az, amit egyébként nagyon szeretek, mert az ételszagot nem szeretem, de takarítani egy rémálom. Természetesen pont olyan helyeken rakódik le leginkább ez a zsíros íze, ahová a legnehezebb odaférni. Igaz, az én trehányságom, hogy nem csinálom ezt meg ol minden héten, mert akkor sokkal kevesebb erőfeszítéssel sokkal szebb eredményt lehetne elérni. De kinek van ehhez kedve minden héten? 

Pár napja fáj a torkom, a fejem is olyan furcsán fájt ma is. Csináltam ma egy covid tesztet, titkon reménykedtem, hogy ilyen kis semmiség tünetekkel is pozitív leszek, és nem kell menni dolgozni, de negatív lett. Ezen egyébként két éve folyamatosan csodálkozom, hogy én, aki mindig minden sz.rt összeszedett, ezt megúsztam. (kopp-kopp) 

Az is felmerült már bennem, hogy ha ősszel újra előtérbe kerül az oltás téma, kérem e a negyediket. Nyilván a háziorvosomra fogok hallgatni, de szerintem igen, kérni fogom, ha ő nem mondja azt, hogy semmiképpen sem ...Nekem egyébként az a tippem, hogy a negyedik már nem lesz ingyen, hanem olyasmi ára lesz, mint az influenza oltásnak, de ez sem akadálya nálam. 

1 megjegyzés:

  1. Nekünk Zalánnal mindkettőnknek van negatív gyorstesztünk, de a "mentős" mégis pozitív lett, szóval.....Kíváncsi lennék, nulla e az ellenanyagod (illetve az enyém), de sajnos azt ingyen ne mondják meg. :)

    VálaszTörlés