2022. júl. 4.

Meg mindig

 A lassan folyó, vagy inkább csak folydogáló napokat élvezzük. Ebben minden bizonnyal nagy szerepe van annak, hogy egy klímás lakásból jöttünk, itt meg nincs. Az emeleten, ahol az alvó helyek vannak. 28-33 fok között volt eddig a hőmérséklet, ami azért mindannyiunkat kicsit megvisel. Meg benne van az is, hogy most jólesik csak a strandra menni és ott a vízben lenni. Szerintem én a saját rekordomat is megdöntöttem már, ami a vízben töltött időt illeti. Ezen kívül ücsörgünk a teraszon, eszünk, beszélgetünk, hallgatjuk a csendet vagy a vonatokat (mikor melyik van épp) A fiúk a rollerekkel jó sokfelé járnak, élvezik azt a fajta szabadságot, amit nyújt nekik ez a jármű. 

Biztosan lesz olyan, amikor majd nekiindulunk erre-arra, és akkor majd lesznek fényképek is. 

5 megjegyzés:

  1. Épp mondtam tegnap hazafelé Ferinek, hogy ha jövünk hónap végén újra a Balatonhoz, már muszáj lesz kirándulni, mert én már feltöltöttem az idei strandszintemet :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a hétvége olyan volt, amikor lehetett a strandszintet csúcsra járatni

      Törlés
  2. Hahó Dius! 23.-án mi is megyünk, honnan rendeltek kifizethető menüt? Jól jönne egy pár tipp:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lelléről a Grillkertből rendeltünk, ott 1450 (házhozszállítva, leves, második, palacsinta)
      A Malom fogadóban is finom a kaja, onnan meg menüt nem rendeltünk, csak mást, de az teljesen finom. Van menü is, de azt náluk előre kell. Ha még találunk valamit, akkor majd megírom.

      Törlés