2022. júl. 11.

Hétfő

 Kicsit időzavarba kerültem már, és kellett na reggel gondolkodnom rajta, hogy milyen nap is van. Aztán amikor leesett, hogy még ez is egy olyan hétfő, amikor nem kell menni dolgozni, az bizony nagyon jóleső érzés volt. Rögtön más szemmel néztem az időjárást is, mert ugyan nem felemelő érzés, hogy most már jó pár napja van ez a szeles-borús, nem a legkellemesebb idő, de az mégis tök jó, hogy azt csinálunk, amihez kedvünk van, akkor, amikor kedvünk van. 

Ma például a sok séta mellett voltunk Balatonszemesen a kikötőben. Igaz, hajóval ott sem találkoztunk, vitorlás annál több volt. 

Egyébként kevesen vannak mindenhol, akármerre megyünk. Rengeteg az üres apartman, a lezárt házak. Az árak nem emelkedtek annyit, ami ezt indokolná, a vendéglátóhelyeken a tapasztalataink szerint még annyit sem emeltek az árakon, mint az üzletekben. De azért biztosan sokan vannak, akik már a jövőre gondolva most nem mernek/tudnak erre már költeni. És biztos, hogy sokan vannak, akik inkább külföldre mentek. Szomorú látvány egyébként. 





1 megjegyzés:

  1. Kitartás, holnap már jobb idő lesz, utána meg még inkább! Átérzem, mi hétvégén Szigligeten voltunk és nagyon hűvös volt, de Toma miatt megmártóztunk a (jéghideg) Balcsiban, sőt, még labdáztunk is benne :) ... Nagy kitartás kellett hozzá :) ...

    VálaszTörlés