2022. júl. 1.

Itt a strandidő..

 Na ez az a hőmérséklet, ami már egy kicsit engem is megvisel. Szerencsére épp itt van egy ötperces sétára ez a nagy medence, ahol ma többször is sikerült jól átvészelni a negyven fokos hőséget. Azt továbbra is fenntartom, hogy ez a verzió még mindig a kisebb rossz ahhoz képest, ha mondjuk télen ugyanez lenne mínuszban. Azt nagyon remélem, hogy azok az emberek, akik szabad ég alatt végzik a munkájukat, ilyenkor kapnak valami segítséget a munkáltatóiktól, és ez nem merül ki egy palack vízben. A jó hír mindenkinek, aki nálam kevésbé jól tolerálja a hőséget, hogy már átlépte a határt a hidegfront, lesz egy kis enyhülés. 

Azon kívül, hogy a nap nagy részét a vízben töltöttük..az ebédet házhoz rendeltük pl. Délben itt volt, mindenki evett levest, hatféle második fogásból lehetett választani, plusz járt mellé egy palacsinta. Ötünkre fizettünk 7250 ft-ot. Ennyiből otthon sem ebédeltünk volna sehol még menüt sem. És finom is volt, éppen elegendő is ebédre. 

Vacsorára Patrik vendégei voltunk a Majtényi présházban. Pazar helyen van, a szőlőhegy tetején. Elképesztő kilátás volt, nagyon finom volt minden, nagyon jó emlék lesz ez is. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése