2022. júl. 15.

Utolsó teljes nap

 Nem mondhatom, hogy az időjárás elkényeztetett bennünket, ahogy azt sem, hogy nem sokkolt le bennünket az autónk javítási költsége, és a várható áramszamla nagysága is. De nem azok a fajták vagyunk, akik sokáig búslakodnak bármin is. A megoldásokat szeretjük, és igyekszünk minden helyzetben megtalálni a pozitív dolgokat is. Mert tény, hogy fájt a szervizben otthagyott összeg, de legalább meg tudták csinálni, itt nem is éreztük az autó hiányát. Az időjárással sem tudunk mást kezdeni, mint hogy ha kellett, felvettük a kardigánokat, hosszú nadrágokat, és úgy mentünk sétálni. Rengeteget sétáltunk, ami biztosan hiányozni fog otthon, ez a fajta séta ott sosem lehetséges. Nagyon jókat beszélgettünk, játszottunk pár póker partit, elfogyott pár üveg bor és mellé pár flakon fröccsvíz is. 

Ma sem volt szép idő, bár a szél nem fújt, de a nap sem sütött. Azért arra a mai nap is jó volt, hogy jó sokat sétáljunk, palacsintát együnk. Búcsúzkodunk is már mindannyian, itt most vagyunk utoljára, jövőre már valahol máshol nyaralunk. Boglár marad, ez nem kérdés, szeretjük ezt a helyet, mert megmaradt emberléptékűnek, nyugalom van, mégis könnyedén el lehet jutni bárhová akár kocsival, akár vonattal, de hajóval is. 

Az idén a hajózás kimaradt, valahogy ezek a mostani hajók nem vonzottak annyira, hogy mindenáron akarjam. De még szeptemberben jövünk, ez is változhat. 









1 megjegyzés:

  1. Csodaszép képek.
    Nem lehet könnyű elköszönni a régi helyetektől, de biztos találtok majd egy hasonlóan jót. A Balaton pedig vár Benneteket ősszel is, meg jövőre is, meg örökké ❤️

    VálaszTörlés