2022. júl. 6.

A járművek napja

 Ma még elvileg nem mondott strandidőt, úgy terveztük, hogy akkor ma elmegyünk bobozni, majd a Hamburgerházban ebédelünk, aztán majd délután meglátjuk mihez lesz kedvünk, vagy hogy alakul. 

A bobnál jó sokan voltak, másoknak is eszébe jutott ez a program. Azt már ott éreztük, hogy van olyan ereje a napnak, hogy nyugodtan strandolhatunk is egyet majd a hamburgerezés után. (És ez meg is történt)


A bobozásról most csak az a kép van, amit ott csinált a kamera, azt vettük meg, jó lesz az idei emlékes képkeretbe. 

Aztán úgy alakult, hogy Patrik kitalálta, hogy ha vége lesz a délutáni meetingjének, meg a Fradi meccsnek, akkor menjünk el Lellére, mert kipróbálnák a fiúkkal a gokartozast. Hát legyen...

Születési sorrendben

Hát azért kicsit izgultam, mert Patrik ugyan szokott a kollégáival csapatépítés céljából gokartozni, de a többiek eddig csak a számítógép előtt műveltek ilyesmit. Nyilván felesleges volt izgulnom, mert mindenkinek a világ legtermészetesebb dolga volt vezetni ezeket a járműveket, öröm volt nézni az örömüket. Természetesen már tervezik a következő futamot...
Még fagyiztunk, sétáltunk is, és már este is lett megint. 


1 megjegyzés:

  1. Ezt a gokartozást megértem, mert én is mindig nagyon izgultam régebben, de már hozzászoktam Tománál is :) , és az sem mindegy milyen pálya, mert pl. a Hungaroringen máig izgulok, főleg Toma miatt, ráadásul ott mindenki együtt megy (felnőtt és gyerek is), de itt legutóbb a csepelin, egy picit sem aggódtam valahogy, az olyan kis helyes pálya volt és még Tomának is tetszett .:) !
    Továbbra is pihenjetek nagyon jól :) ...

    VálaszTörlés