2022. jún. 26.

Vasárnap

 Balázs ma is dolgozott, úgyhogy ma azzal a napirenddel készültem eleve, hogy nem délben ebédelünk, hanem amikor végez. Én úgy szeretek enni is, és emiatt főzni is, hogy addigra legyen kész, mire az asztalhoz tudunk ülni, ne kelljen melegíteni. Általában jól ki is tudom számolni, hogy minek mikor kell nekiállnom. 

A tegnapi munka dolog azért nem hagyott teljesen nyugodni, folyamatosan idegesített, hogy nem lett teljesen kész, nehezen is aludtam el miatta tegnap éjjel, és jó korán fel is ébredtem. Magamra kellett parancsolni, hogy nem vehetem elő a laptopot, mert tudtam, hogy ha bekapcsolom, akkor már addig nem nyugszom, amíg nem lesz teljesen jó. Az meg legalább két -három óra lett volna...

Helyette, hogy biztosan jól elfárasszam magam, az összes ágyneműhuzatot lehúztam, kimostam,.ahogy az összes párnát is. Miután megebédeltünk megfürdettem a Freddyt, aztán felmostam, kitakarítottam a fürdőt, visszahúztam az ágyneműt, és már este fél nyolc is volt. 😊 

De legalább megvan a nyaralás előtti takarítás. Jelen pillanatban minden a terveknek megfelelően halad itthon. 

Holnap meg pontot teszek a munkahelyi dologra is..

2 megjegyzés:

  1. Pont ezért utáltam, amikor Feri nonstop homeofficeban volt, mert ő nem tudta abbahagyni. Sok időbe és önuralomra volt szüksége, hogy leszokjon erről, és ne ugorjon akár este nyolckor is, ha pittyeg a telefonja.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ezt még úgy sem könnyű megállni, ha nem home office-ban dolgozik az ember, de itthon is látom az emaileket. A legelső covid lezárás idején volt olyan, hogy folyamatos készültségben voltunk itthon is. Arról is nehéz volt leállni.

    VálaszTörlés