2022. jún. 12.

Vasárnap

 A negyedik nap a negyvenből, és ma sem esett. Pedig egyébként ma búcsú volt nálunk, és a búcsú napján már gyerekkoromban is mindig esett az eső. Mi nem voltunk, már nagyon régóta nem járunk, sajnos lesüllyedr az egész a gagyi műanyag vackokat árusító piacfélére..és pár körhintás van még rajtuk kívül. Azt olvastuk a helyi fb csoportban, hogy a körhintákon 2000 Ft volt egy menet..Nem semmi. 

Gyerekkoromban tényleg ünnep volt ez a nap, alig vártuk, hogy ebéd után induljunk végre. Nagyon sok mindenre felülhettünk, és mindig kaptunk valami szép ruhát is. Hatalmas élmény volt minden évben. Még arra is emlékszem, amikor már elég nagyok voltunk, és visszamehettünk este is, a kivilágított körhintákat megnézni. Kár, hogy így "elaljasult", lehetne még akár most is vonzó családi program is. Olyan sok gyönyörű dolgot készítő ember van a környéken, ilyenkor milyen jó lenne, ha ők jönnének.

Balázs nincs túl jól, mindkét füle be van dugulva, időnként fáj is. Férfiból van, egyelőre hallani sem akar (hehe .ez mondjuk jól hangzik ebben a kontextusban) orvosról, mert majd biztos magától is helyrejön. Pedig látta a szenvedéseimet annak idején. 

Ma délután végre kipakoltam a mi szobánkból azokat a ruhákat, amik már nem jók, nem tetszenek, stb..ami tönkrement, azt kidobtam. Ami még használható, bezsákolva várja, hogy elvigyük az apácákhoz majd. Volt egy nagy rakás farmer is, ami már nem jó senkinek, ezeket elvittük egy kolleganőmhöz, aki macikat varr, ő még tudja ezeket hasznosítani. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése