2022. jún. 11.

Szombat

 Kár, hogy nem azt írom, hogy szombati meccsnap, jó lett volna egy teltházas Puskás Arénás meccsen ott lenni. Ez most kimarad, de lesz még alkalom rá. Mondjuk azt sem bánom, ha a Fradi BL csoporkörös meccse lesz ez az alkalom. Abszolút kompromisszumképes vagyok. 

Ez a harmadik nap a negyvenből, és ma, itt nálunk nem esett. Úgyhogy már meg is dőlt ez a "negyven napig mindig esik" megfigyelés. Az egyébként csak felnőttként lett nekem egyértelmű, hogy ez a mindig nem azt jelenti, hogy egyfolytában, hanem hogy minden nap. Ez kb olyasmi, mint ami sokaknak még felnőttként is magyarázatra szorul, nevezetesen a "Csiga biga gyere ki, ég a házad ideki.." dalocska. Itt mindenki arra gondol, hogy az ég egy ige, nem pedig főnév. Pedig úgy van értelme, mert ha kijön, akkor a szabad ég alatt találja magát. 😊 Emlékszem, pár évvel ezelőtt a kollégákkal is téma volt ez a kis dalocska, és mindenki döbventen nézett, amikor mondtam, hogy dehogy tűz van ott. 

Nem csináltunk ma (sem) semmit, csak az itthoni dolgokat. Voltak percek, fél órák, amikor ez nagyon rosszul érintett, főleg, amikor a zoknikat párosítottam. Mire az összesnek meglett a párja, kaptam egy kisebb idegrohamot. Ez egyébként még nekem is fura volt, mert az ilyesmi sohasem volt rám jellemző. Remélhetőleg csak valami furcsa bolygóállás okozta ezt ma, és nem változok majd át valami sárkánnyá. 

Most pedig mindjárt kezdődik a meccs. Hajrá magyarok. 🇭🇺

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése