2022. jún. 10.

Péntek

 A második nap a negyvenből, és az után, hogy egész éjszaka esett, még reggel háromnegyed hatkor is esőben mentünk dolgozni. Szerencsére azért már elég korán abbahagyta, és nyolc óra körül már a nap is kisütött.

A hét utolsó munkanapja sem volt unalmas, minden főnökömmel volt megbeszélés. A maguk módjan még mondjuk úgy, hogy meg is dícsértek, azzal, hogy "kihoztad a maximumot a lehetőségekből". És ezzel akkor a következő hónapokra el is láttak folyamatos plusz feladatokkal. Na de sebaj, az sosem baj, ha nem unatkozunk, és az sem egy utolsó dolog, hogy nem kell amiatt aggódnom, hogy nem számítanak rám. 

Kettőkor viszont szélsebesen robogtunk kifelé, pont elég is volt ennyi a hétre. (Egyébként láttátok a hírt, hogy a Telekom tesztelni fogja a négynapos munkahetet?)

Fél háromkor már a körmösnél voltam, majd még utána elmentem végre a könyvtárba is. Nem voltam ott nagyon sokáig, mert rengeteg jó könyvet találtam pillanatok alatt  Még beszélgettünk kicsit, aztán elmentem boltba, és ennyi volt a mai nap aktív része. Itthon már nem éreztem magamban semmi kedvet bármit is csinálni, úgyhogy hagytam is..




4 megjegyzés:

  1. Nárayt annyira szeretem ahogy ír.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ő könyvével kezdtem tegnap este. Alig tudtam abbahagyni..😊

      Törlés
  2. A Zarah-trilógia nagyon jó (beszippant). Gucci-t én is most fogom olvasni. :-)

    VálaszTörlés
  3. A Náray-köteteket én is nemrég olvastam. Nekem nagyon tetszettek.

    VálaszTörlés