2022. jún. 27.

Rövid hét

 A héten már csak szerdáig dolgozom. A hétvége után ugyan még ez is erőltetett menetnek tűnik, de ahogy szokták mondani, ezt már fél lábon is ..

Ma végre sikerült megcsináltatni a két hete defektes roller kereket. Először itt volt a kerék a helyi bicikli szervízben, mert megkérdeztük, azt mondták, meg tudják csinálni. El is vállalták, mondták, hogy pár nap és kész, majd telefonáltak. Ez volt múlt héten hétfőn. Nem telefonáltak..szombaton felhívtam őket, hogy mi a helyzet..akkor szabadkoztak, hogy sok volt az elmaradásuk, de mindjárt nekiáll, és délig még kész is lesz. Tíz perc múlva telefonált, hogy hát nem tudja megcsinálni, mert nincs ilyen belsőjük, de szerdán hoznak, csütörtökre kész lesz. Múlt szombaton megint én hívtam őket, akkor azt mondta a srác, hogy jajj, hát eltört a szerszám. Kicsit felháborodtam, hogy miért nem szóltak, és aztán elhoztuk a kereket Nyugtáztuk, hogy akkor ezt a helyi vállalkozást mi ezentúl nem látogatjuk. 

Ma Erik és Roli elvitték a Határ útra, ahol a telefonban húsz perces várakozást ígértek. Ehhez képest először az a srác, aki akkor ott volt, közölte Erikkel, hogy hát ezt így nem lehet, kell hozzá a motor is, mert az első kerék. Majd miután telefonáltak Balázsnak, hogy baj van, és ő visszaküldte őket, hogy akkor kérdezzék meg meddig lehet odaérni, hogy még ma készen is legyen, egy másik szervizes megkérdezte, hogy minek kéne a roller, adja csak oda, mindjárt megcsinálja. És tényleg megcsinálta.  

Azt tudom, hogy nem egy könnyed munka ezekben a rollerkerekekben belsőt cserélni, de ez a fajta hozzáállás, amit a helyi szervízesek, és a másik helyen is az első srác tanúsított, szerintem gáz. Ha valaki nem akarja megcsinálni, azt mondja meg kerek -perec szerintem. Lényeg, hogy végül megoldódott. 

Voltam ma fodrásznál, nem sokat vágott, inkább ritkítani kellett (meg festeni), de szerencsére maradt bőven hajam így is. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése