2022. jún. 19.

Apák napja

 Csak pár éve kezdték itt nálunk is ünnepelni, ahogy látom, azért egyre több család életének lett ez is egy ünnepnap, akárcsak az anyák napja. Valamelyik nap láttam egy tiktok videót egy ovis apák napjáról is. Nagyon cukik voltak. 

Én azóta tudom nagybetűvel írni az Apa szót, mióta látom, hogy Balázs milyen apja a gyerekeinknek. Azóta tudom, hogy valóban létezik olyan Apa, aki feltételek nélkül szereti a gyerekeit, aki bármikor, bármit megtesz értük. A saját életemben ezt nem tapasztaltam meg, nálunk mindig ára volt annak, hogy kapjak egy kis figyelmet, vagy törődést. És aztán az lett a vége, ami. ..

Nagy feneket nem kerítettünk a mai napnak (az anyák napja sem jár extra dolgokkal nálunk), végülis teljesen természetes részünkről, hogy mi vagyunk a fiaink szülei. Ők azért gondoltak rá, és mire hazaért a munkából, beszereztek neki pár kaparós sorsjegyet ajándékba. Örült neki, bár szerintem az igazi ajándék az volt neki ma is, hogy amikor hazaért a munkából, itthon vártuk mindannyian, és együtt ebédeltünk. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése