2022. márc. 4.

Péntek

 Egy igazán laza péntekre készültem. Kimondom, ahogy van, pontosan úgy terveztem, hogy nem csinálok semmit sem. Na persze ez nem így lett, csak a munkaidő utolsó fél órájában volt arra lehetőség, hogy semmit ne csináljak. Na ez nem panasz, mert így legalább egy szempillantás alatt telt el a mai nap is. 

Az egy cseppet sem dobott fel, hogy napközben esett a hó. Jó, hát ez is volt az előrejelzésben, de nem hittem el egészen addig, amíg nem láttam a saját szememmel.

Munka után még voltam a könyvtárban is. Nagyon sok jó új könyv van, szinte pillanatok alatt összeválogattam a következő havi olvasnivalót. Kicsit nagyobb volt most a nyüzsgés ott, mint szokott, jó páran gondolták úgy, hogy a péntek délután a legjobb alkalom arra, hogy könyvet kölcsönözzenek. Nincs ezzel.semmi baj, csak én ott jobban szeretem a csendes nyugalmat. 

Bevásároltam a vacsorához és a holnapi ebédhez is, el is készült vacsorára a hamburger hús, amit még délelőtt ígértem a családi messenger csoportban. 

Elhoztuk Erik cipőjét is a cipésztől, és hat órakor végre eljött az az idő is, amikor már nem kellett semmit sem csinálni. 

Kicsit elfáradtam a héten, és kicsit megviselt a hideg idő is, de szerintem simán ki fogom aludni ma éjjel a fáradtságot, a fürdőkádban meg az fogok melegedni nemsokára. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése