2021. szept. 4.

Szombat

 Már többször bebizonyosodott, hogy semmi értelme nincs annak, ha előre tervezgetek, mert úgyis úgy fogom csinálni, ahogy épp kedvem tartja. Nagyon ritkán velem is előfordul, hogy ha kitalálom pl hogy másnap mit fogok főzni, akkor az úgy is lesz, vagy épp tényleg megteszem azokat a dolgokat, amiket előző este kitaláltam, de ez nagyjából szökőévente van így. Nem is idegesítem magam ilyenekkel, hagyom ezt a carpe diem dolgot, amíg csak működőképes.

Ugyanilyen régen tudom magamról azt is, hogy kicsit sem vagyok egyszerű eset a ruházkodást illetően. Van egy csomó minden, ami tetszik, amit elképzelek magamnak, de aztán nem veszem meg soha, mert amikor látom az interneten, ott nem rendelem meg, mert nem tudom megfogni milyen anyaga van. A ruhaboltok többségében még nem találok igazán kedvemre valót, főleg mostanában, amikor ezek az éppen derékig érő pulcsik vannak divatban borzalmas színekben. Ha meg nem derékig ér, akkor vagy olyan anyagú, mint a nagymamám otthonkája, vagy bokáig érő, hét mérföldes fazon. Azért nagy nehezen sikerült magamnak ma délután venni egy pulcsit, és egy cipzáros kardigánt, de ehhez voltam négy boltban, és kellett egy óra. Végül lehet, hogy mégis rendelek a bonprixről inkább, legfeljebb visszaküldöm (bár ezt is utálni fogom)

Azt viszont nagyon élveztem ma, hogy megint elég volt egy póló és egy rövidebb farmer, és gyönyörűen sütött a nap. Így kéne október végéig..majd akkor is ráérünk fázni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése