2021. szept. 8.

Ma

 Kicsit már kezdek más hangulatban dolgozni, mert úgy a nap közepén, amikor kiirattam a szabimat már teljesen tudatában voltam annak, hogy már csak két nap, és utána még vár ránk egy felhőtlen (remélhetőleg minden értelemben az) hét a Balatonon. Pedig ez a hét már eddig is hozott munkafronton mindenféle földi jót (csak mondom, már beérkezett a mécses, és az első adag karácsonyi dísz is), egy csomó olyat, amihez semmi kedvem, és feleslegesnek is érzem, de így, a jövő hét ígéretével azért könnyebb. 

Azt nem is mondtam, hogy a héten Erik volt már az Eucharisztikus Kongresszuson, nagy hatással volt rá. Imádom, hogy mennyire otthon van ő ebben a világban, és milyen lelkes tud lenni tőle. 

Ma Roland volt a Nemzeti Múzeumban, ahol premontrei kiállítás van, neki is nagyon tetszett. És ő most először ment teljesen egyedül Budapestre az ottani találkozási pontra. Magának vette a jegyet az appban is. 

És ha már Roland..a gipsz szerencsére elmaradt eddig az idén is, de rögtön az első tesi órán sikerült lezúzni a karját focizás közben. Elég látványos sérülés, olyan "rolis". 

Most még megy a válogatott Andorra elleni meccse, a hatvanegyedik percben kettő nullára vezetünk, de szerintem nem ez a végeredmény, rúgunk még gólt. Sokkal jobban is játszanak, mint vasárnap, igaz, az ellenfél sokkal gyengébb, mint akkor volt. Na majd meglátjuk..a matematikai esêly még életben van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése