2021. szept. 23.

Csütörtök

 Nagyon nehéz volt ma reggel felkelni, rég volt már ilyen, hogy fél egykor feküdtem le, és hatkor kelni kellett (volna). Ráadásul olyan fejfájással ébredtem, hogy alig mertem megmozdulni is. Balázs hozott két fájdalomcsillapítót, azt bevettem, és még negyed órát visszafeküdtem. Úgy gondoltam, az pont elég lesz arra, hogy kiderüljön, fel tudok kelni, vagy olyat kell tennem, amit még sohasem, fejfájás miatt maradok itthon egy napot. Nem volt erre szükség, sikerült felkelnem, és ugyan kicsit kábán és bizonytalanul, de mentem dolgozni. 

A munkanap egész gyorsan eltelt, a főnökség csapatépítőn van, így mindenki szépen nyugodtan csinálhatja a maga dolgát, nincsenek hirtelen felindulásból tartott végtelen megbeszélések, 

Délután voltam masszíroztatni, nagyon jó volt. Pont jó ez a kéthetente egy óra, jól hozta is szoktam már, nagyjából egy-két nappal az idöpont előtt szoktam érezni, hogy a hátamban már van csomó, és a lábaim is ilyenkorra érzik már, hogy de jó lenne egy masszázs. Pedig néha sajnálom az időt rá, de aztán mindig úgy van, hogy utólag már nem is értem magam, amikor azon gondolkodom, esetleg át kéne térni a havi egy alkalomra. 

Holnap már péntek. Ahogy Rolit elnézem ma, már alig várja, hogy utána szombaton ki tudja aludni magát. Mondjuk ebben egyetértünk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése