2021. szept. 13.

Szeretem hétfő

 Meg tudnám szokni biztos jó sokáig, hogy így kezdődjön a hét, ahogy ma. Felébredtem hatkor, de eléggé fáztam ahhoz, hogy egy gyors fürdőszoba látogatás után még visszavackoljam magam az ágyba. Aludtam is még nyolcig, ami jól is esett. Az meg még csak feldobta a hangulatomat, hogy gyorsan rájöttem, hogy tulajdonképpen nincs más dolgom ma, mint élvezni mindent, amit ez a nap tartogat. Nagyon jól esett, hogy nem kellett semmi különösebben fontos dolgon gondolkodni, nem kellett időre menni sehova. Majdnem mindenki itt van velem, aki fontos (Patrik is napokon belül csatlakozik hozzánk),.és ez így pontosan elég is. 

Voltunk ma Badacsonyban, már tegnap megbeszéltük, hogy ma ott fogunk ebédelni. Kocsival mentünk, a hajóút irreálisan drága lett volna, de nem bántam egy kicsit sem, mert nagyon szép út volt, nagyon szép a táj, a Balatont ezerféle szögből láttuk, mindenhonnan másképpen gyönyörű és lenyűgöző. 

Hazafelé komppal jöttünk, így nem ugyanazt láttuk akkor, mint délelőtt, amikor mentünk. Nagyon jó kis kirándulás volt. Semmi extra, mégis pont jó. Még strandon is voltunk ma, a nap nagyon kellemesen melegít, bár ahhoz már kevés, hogy a vizet is olyanra melegítse, ami fürdésre csábít, de azért térdig simán bementem. Roland nem szívbajos, ő elmerült nyakig egy pillanat alatt, és váltig állította, hogy tök jó a víz. 

Este még naplementét is láttunk, most meg már hallani a szarvasbőgést. 











1 megjegyzés: