2021. szept. 7.

Ha..

 Hordhatnék bármilyen ékszert a hétköznapjaimon is, akkor biztosan lenne egy Pandora karkötőm, és mindenféle, szívemnek kedves dolgok charmjai lennének rajta. 


Biztos lenne bőven, és majd úgy lennék, mint az Emlékkarkötő című könyvben, hogy amikor megörökölné majd utánam az unokám, akkor sokat kellene neki mesélni, hogy mi miért van ott. Ott lenne egy élet története, csupa érdekes és érdektelen holmi, amire ránézve rengeteg emlék kerülne elő. 

Ha bátor lennék, és nem acélbetétes cipőben tölteném a hét öt napjának nagy részét, és ha egyáltalán tudnék normálisan járni benne, akkor vennék egy ilyet: 



Hol szoknyával hordanám (ha egyáltalán vennék fel szoknyát bármikor is), hol pedig farmerral. Lehetne hozzá egy fekete skinny farmerem és egy piros ingem is akár. 



15 megjegyzés:

  1. Ez a cipő, tuti kényelmes darab Dius, ha vágysz rá, vedd meg. Az lesz a kezdő lépés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha látom valahol, fel fogom próbálni, hogy legalább tudjam, milyen érzés.n

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. 20as éveimben állandóan magas sarkúban jártam, most 39 évesen már ránézni is fáj. :-) Többet nem vagyok hajlandó kínozni a lábam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sosem tudtam magas sarkúban járni, de mindig irigyeltem azokat, akiknek ez természetes volt.

      Törlés
  4. Ó nekem van hasonló cipőm, csak bordósabb. Egyszer már volt is rajtam :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na..emiatt gondolkodom leginkább, abból már rég kinőttem, hogy egy alkalomra vásároljak magamnak bármit is.

      Törlés
  5. Pandora karkötőn már én is gondolkodtam, de sajnos csak nézegetném, nem szeretem a karkötőket, zavar mind egy idő után. De tényleg gyönyörűek és értékesek is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szeretem a karkötőket, jobban, mint a nyakláncot, de jellemző módon csak fradis karkötőt hordok a meccsnapokon.

      Törlés
  6. Imádom azt a könyvet!

    Én is az emlékek gyűjtése miatt "Pandorazom". Nem hordom állandóan mindet, már sok is van, meg van, hogy egyáltalán nem hordom , mert idegesít, hogy zörög, kopog, csörög, de pl mostanában a a gyerekek ovis jelének megfelelő charmokat veszem fel reggel, most ez a fontos az életünkben:-)
    Szerintem gyűjtheted attól még , hogy nem hordod most. Akár 60,70 évesen jó lesz ránézni, hordani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát azt hiszem ezzel most komoly ihletet adtál. 😊 A gyerekek ovis jele ráadásul megegyezik a miénkkel, így ennek külön jelentősége is van nálunk.

      Törlés
    2. ...és addigra különösen sokat fog érni. :) :)

      Törlés
  7. Hm, megmondom őszintén, nekem ez a Pandora karkötő mindig olyan hatást keltett, mint amikor kicsiként a kézműves táborban hatalmas gyöngyöket fűztünk fel, szóval sosem tetszett vagy keltett kifinomult hatást bennem, de ez az emlékgyűjtögetés nagyon szép gondolat mögötte. Jó, hogy leírtátok. :)

    VálaszTörlés
  8. Ha már magassarkú, akkor Tamaris. Akár egész napra, meg sétálós programhoz is kényelmes. (az enyém mélykék, de imádnám ezt a pirosat)

    VálaszTörlés