2017. okt. 21.

Szombati semmittevős

A hosszú hétvége első napja elég eseménytelenre sikeredett. Már amennyire eseménytelen egy olyan nap, amikor Fradi-Újpest derbi van, és a fradi nyer. :) Ez ugye már önmagában is bőven elég esemény, mondhatjuk simán ünnepnapnak is fradista berkekben. 
Ezen kívül még sikerült összehoznom egy meglepi tortát, meg főznöm, vásárolnom, és nagyjából ennyi is volt a mai nap. 
Igaz, nem is hiszem, hogy volt ebben több. Sem hangulatom nem lett volna máshoz (bár olyan is van, hogy menet közben jön meg a hangulat), sem az időjárás nem volt olyan, ami arra ösztökélt volna, hogy kimozduljak. 
Az időjárást elnézve igencsak időszerű lenne a szekrénypakolás is, mert a rövidnadrágoknak nem nagyon kell már a kezünk ügyében lennie, viszont nemsokára szükség lesz a vastagabb pulcsikra, meg a vastag zoknikra is. Nem is akarok belegondolni nagyon, simán csak konstatálom, hogy ez vár ránk. Jó lenne, ha az idén elmaradna a tél, de úgysem így lesz. 
Azt meg próbálom jól belevésni az eszembe, hogy el ne felejtsem, hogy úgy kell készülnöm a holnapi vásárlásnál, hogy hétfőn nem lesz nyitva semmi, kedden reggel meg iskola van. 

2 megjegyzés:

  1. Tényleg ünnepnap lett a Fradi győzelem miatt a tegnapi nap nálunk is :) ! A telet én is kihagynám, bár azért Toma (hiába nyári gyerek és imádja a nyarat) rendesen tiltakozna szerintem, mert a hó az nagyon jó tud lenni szerinte, bár sajnos elképzelhető, hogy csak simán fagyoskodunk idén is hó nélkül :) ...

    VálaszTörlés
  2. Minden Fradi győzelem egy ünnepnap, de egy derbit megnyerni mind közül a legnagyobb. :) :)
    Hát.. csak Toma miatt drukkolok akkor, hogy legyen egy kis hó, aminek örülni tud.. de azért gondoskodj róla, hogy hamar kiörülje magát, hogy nekem is jó legyen. :)

    VálaszTörlés