2017. okt. 23.

Ma is

Valóra vált a kívánságom, és ma is hasonlóan jó napom volt, mint tegnap. Ma sem fájt semmi, és így, hogy ez két egymást követő napon is így volt, simán el is tudtam képzelni, hogy milyen lenne, ha mindig így lenne. :)
Így aztán, miután az eső kitartóan zuhogott, és még a szél is fújt, meg az a hely is zárva volt, amit mára kinéztünk ebédelőhelynek ma is elvégeztem egy csomó mindent. Olyat is, amit beterveztem, meg olyat is, amit nem. :)
Lett mindenkinek frissen mosott-szárított ágyneműje, ebéd, tisztára sikált fritu, és bónuszként még lett saját sütésű zsemle is vacsorára, meg a holnapi tízóraik is ebből készültek. Magam is elcsodálkoztam, hogy honnan szereztem ennyi energiát, hogy gyakorlatilag este fél hétig megállás nélkül csináltam valamit, de így volt. :)
Úgy látszik, csodát tud tenni az emberrel, ha nem kell mennie dolgozni. :)
Holnap viszont kezdődik a hét. Még szerencse, hogy az első nap rögtön a második lesz.. üröm az örömben, hogy természetesen korábban kezdünk, az ünnepekre való tekintettel. Na sebaj.. ez is eltelik, és karácsonyig már nincs több ünnep. (lesz helyette ezer más, ami majd felborítja a napirendet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése