2017. okt. 28.

Jön a tél(i időszámítás)

Gondolom most, hogy már ma éjjel az órát is át kell állítani, és így beköszönt a téli időszámítás, itt lenne az ideje a blogomon is lecserélni a nyári képeket valami aktuálisabbra. :D Semmiképp nem lesz halloween-es, mert ugyan nincs nekem semmi bajom ezzel az angolszász (amerikai) ünneppel, de meghagyom nekik. Már csak azért is, mert a sötétséget valahogy nem szeretem ünnepelni. Egyébként sem vagyunk a legjobb barátok sem a sötétséggel, sem a hideggel, így ott kerüljük egymást, ahol tudjuk. :) Még nem tudom milyen képeket szeretnék, de majd kitalálom valamikor. :)
A téli időszámítással együtt rögtön ránk is köszönt a nemszeretem időjárás is, széllel, meg hideggel. Nem vártam, de próbálok úgy tekinteni rá, hogy minden egyes nap majd közelebb hoz ahhoz az időjáráshoz, amit én szeretek. Addig meg minden egyes nap úgyis rejt magában valami új dolgot, valami kihívást, valami feladatot, és remélhetőleg valami örömöt is. És ha így lesz, akkor ezzel ki is tudok egyezni.
Egyébként ma is meccsen voltunk, egy rém unalmas Puskás Akadémia-Vasas meccsen. De végig az járt az eszemben, hogy jövő héten ilyenkor egy teljesen teltházas fradi meccsen leszünk, és az meg annyira jó lesz, hogy engem aztán az sem fog érdekelni, ha éppen a mínuszok fognak már repkedni, semmi nem tarthat vissza attól, hogy azt az élményt átéljem. Nem tudom elmesélni, mert csak azok tudják, akik már átélték valaha. Meg akiket egy kicsit is meg tud ez hatni. Mindenki másnak hülyeség. Főleg nő létemre. De vállalom.. :D

Balázsnak ma vettem magne B6-ot, meg vettem egy olyan vitamint, amiben Q10 és gingko biloba is van. Ez az első próbálkozás. Gondolom kell egy-két hét, mire esetleg érződik valami hatása. Nekem a grapefruit mag cseppek bejöttek, én azon nem változtattam most, magamnak megint azt vettem. Pedig eddig sosem szedtünk semmit.. de be kell látni, ha kimerültünk, lemerültünk.. meg még öregszünk is. ;)


El ne felejtsétek, hogy ha este nem nyúltatok az órákhoz, akkor reggel a telefonotoknak kell hinni, ő fogja tudni a  pontos időt. :)

2 megjegyzés:

  1. Én is ugyanígy vagyok ezzel a teles, hideg dologgal, meg az összes ehhez kapcsolódó vacakkal mint te :) ! Máté már megállapította, hogy nekem valami mediterrán helyen kellene élnem :) , ezzel egyetértek :) ...De ugyanez a taktikám, nem foglalkozom vele, meg tényleg annyi minden van, gyorsan elszalad mindig az idő és hát próbáljuk megtalálni ebben is az örömöt :) ...
    A jövő heti Fradin, lehet, hogy mi is kint leszünk családilag :) ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor testközelből is átèled majd az èrzèst. Kb. szemben leszünk egymással szerintem, nekünk a C3 szektorba van jegyünk.

      Törlés