2014. febr. 24.

Egyensúly

Kevés dologgal vagyok elégedetlen az életemben. Persze, vannak csipp-csupp dolgok, úgymint a súlyom, meg a magasságom, meg ilyesmi, de azért egyik sem akkora probléma, hogy aggódnom kéne miatta.
Van viszont valami, amivel kapcsolatban folyton tépelődöm csak. Megoldást nem találtam még, de ez valószínűleg azért van, mert nem is kerestem még olyan nagyon. Mert ezzel kapcsolatban is csak várom azt a bizonyos sült galambot.
De nincs mire várnom, mert a fejembe vettem, hogy azért vagyok én mindig ilyen elgyötört, és fáradt, és antiszociális, mert nincs egyensúlyban az életem. Sok területen kell rendet raknom, a szó minden értelmében. Egy csomó zug van a valóságban is, és idebent is, ahova csak úgy be van dobálva valami, és el is van felejtve. Mindig csak teszek még hozzá, ha épp úgy adódik, akkor úgy tuszkolom oda, hogy még beférjen, de soha, még véletlenül sem dobom ki, ami már nem kell.
Nos, ez meg fog változni. Nem egyik napról a másikra, de a tavasz éppen alkalmas időszak lesz erre. Olyan nagytakarítást fogok tartani, hogy a végén rám sem ismer senki. :)

2 megjegyzés:

  1. Veled tartok, jó, Dius? Nagyon hasonló dolgot fogalmaztam meg éppen a minap magamnak is! .)

    VálaszTörlés
  2. Hát persze hogy jó. :) Jó társaságban könnyebb lesz. :)

    VálaszTörlés