2013. szept. 6.

De jó!

Nagy megkönnyebbült sóhajjal jöttem ma ki a munkahelyemről, merthogy végre péntek este van. Nem, amúgy továbbra sincs semmi bajom a munkámmal, sőt.. , de ez a hét ez annyira megviselt, hogy mára már nagyon nyűgös lettem. És fáradt.
Már reggel alig bírtam felkelni. Aztán alig bírtam magammal egész délelőtt, pedig még hajat is festettem. Annyira húzott az ágy, hogy csak nagyon komoly erőfeszítések árán sikerült ellenállnom a vágynak, hogy lefeküdjek, és aludjak akármeddig. :)
De ma már este van, és vége a hétnek. Holnap meg nem kell hat után kelni.. és lesz egy csomó minden jó a holnapban, és kettő napig itthon leszünk mind az öten. :)
És még megmutatom, mi várt itthon, mire hazaértünk..
Marcit nem tudni, kicsoda... 
Amúgy meg.. tegnap óta azon gondolkodom, hogy is néznek ki azok a nők, akiknek három gyerekük van. Merthogy azt mondták, hogy egyáltalán nem gondolták volna, mert nem is látszik... Vajon minek kéne látszania? Kár, hogy nem volt időm megkérdezni, mert ha tudnám, azt is elmesélném ám. :D


Ja, és tudtátok, hogy holnap x faktor? A család férfitagjai egy emberként nyögnek és sziszegnek miatta, de sebaj.. eddig is túlélték. :)

3 megjegyzés:

  1. :-D
    Roland nagyon előrelátó... Ha érted, mire gondolok... :-D

    VálaszTörlés
  2. Hogy néznek ki a 3/4 gyerekes nők? Hogy lehet már ekkora gyerekem? (időben szültem) Nem is látszik a 4 gyerek rajtam (hol kéne látszódni?)stb.... ezeken már csak kb. idióta fejet tudok vágni :-)
    De ha rájössz, hogyan kellene kinézni, oszd meg velünk is :-D
    Rolival kapcsolatban Dominikával egyre gondolok :-)))))) (és bájos ahogyan várt Benneteket)

    VálaszTörlés
  3. Kicsit túlságosan is előrelátó.. hogy jutott eszébe éppen a hóember, mikor pont tegnap volt végre igazán jó idő megint? :D :D
    Eszter, mindenképp meg fogom osztani. :) Az idióta fej nálam is megvolt. :)
    Roli továbbra is egy cukipofa... pedig olyan sokat nőtt, és olyan nagy lett, de ez mégis megmarad. Azt remélem, most már akkor mindig.. :)

    VálaszTörlés