2022. febr. 27.

Vasárnap

 Ma sem történt semmi különös, próbáltuk kipihenni testileg-lelkileg a heti történéseket, és persze itthon tenni-venni a megszokott dolgokat. Lennének olyanok is, amik nem tartoznak ebbe a körbe, de továbbra sincs kedvem nagyobb takarítást tartani, szekrényeket átnézni, úgyhogy ezek maradtak. 

Erik a házi hírszerkesztőnk, elképesztő, hogy mennyi hírcsatornát olvas. Természetesen mindenkit képbe is helyez az eseményeket illetően, így mondhatom, hogy percrekészek vagyunk az orosz-ukrán események kapcsán. Nekem személy szerint továbbra is vannak fenntartásaim, és nem bízom abban, hogy képesek lesznek hamar lezárni, de remélem, hogy rám fognak cáfolni napokon belül. 

Holnap nem dolgozunk, el kell mennem tüdőszűrésre, meg van egy-két dolog, amit el kell intézni, de azért majd ki fogom élvezni azt is, hogy ez egy másmilyen hétfő. 

Erik és Roli is csak két napot megy suliba, aztán a hamvazószerda miatt szünet lesz náluk. Egyébként sincs semmi bajuk az egyházi iskolával, de ilyenkor különösen szeretik. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése