2022. febr. 18.

Péntek

 Ez most kivételesen nem az a péntek, aminek az egyébként szokásos módon szoktam örülni. Kicsit szomorkás, mert a pihenőnapok a végéhez közelednek, pedig egyébként jó volt itthon lenni. Határozottan jót tett a lábamnak is, mégiscsak igaza volt a dokinak, amikor már első körben pihenést javasolt. De most megígértem magamnak, hogy ha megint romlik a helyzet e téren, akkor adni fogok magamnak pár napot újra. 

Elmentem ma a táppénzes papíromért, az ebédet Balazs főzte. A brassóija továbbra is verhetetlen, és mindenki nagyon szereti. Szerencsére most is sikerült jó adagot főzni belőle, még holnapra is maradt. 

Keresgéltem magamnak nyárra is egy, a mostanihoz hasonló skechers sportcipőt. Most fekete van, de szeretnék egy fehéret is. A világ legkényelmesebb cipője, legalábbis még akármilyen márkájú is volt a lábamon, egyik sem nyújtott olyan élményt, mint ez, amiben azt érzem, hogy de jó benne menni..Találtam egy-két helyen, még az árával barátkozom. Azt már rég elengedtem, hogy mindenféle vagy bármilyen cuki szandált vagy nőies cipőt nézegessek, mert jobbára csak pénzkidobás, nem tudom hordani, fáj a lábam is benne, meg a derekam is. Abból a korból meg már kinőttem, hogy fontosabb legyen a kinézet, mint a kényelem. 


3 megjegyzés:

  1. Akkor jobban vagytok mindketten?
    Ez a cipőmárka jó lehet, a párom is nagyon dicsérte. Mondjuk az övének a külseje hamar szétment.

    VálaszTörlés
  2. Egyáltalán nem nőttél még ki abból a korból, sőt minden kornak meg van a maga szépsége, meg hát lehet rá törekedni is. De az biztos, hogy a kényelem az nagyon fontos, sokszor én is jobban örülök annak, hogy inkább kényelmesben nyomom, mint nőcisben. :) Az utóbbi az önbizalomnak kell az első meg a kedvünkre. :) Örülök, hogy jobban vagytok!!!

    VálaszTörlés
  3. Igen, mindketten teljesen jól vagyunk. 😊

    VálaszTörlés