2022. febr. 13.

Vasárnap

 A tegnapi pihenőnap után ma már aktívabb napot tartottunk. Annál is inkább, mivel Balázs dolgozott, így nem adatott meg az egész nap együtt töltött nap öröme. Ő ráadásul nincs is jól, náthás. Nincs láza, nem köhög, csak tüsszög és folyik az orra. Az ő gyorstesztje is negatív lett, akárcsak az enyém valamelyik nap. Igazából úgyis az van a munkahelyen is, hogy ha negatív a gyorsteszt, akkor oltottként el is várják, hogy menjünk dolgozni, úgyhogy nincs mese. Annyira még nem rossz a helyzet, hogy magától azt mondja, hogy akkor felhívja az orvost (én már nem mennék így), főleg, hogy egy kollégája egyébként is beteg már, egy másik meg Valentin napi wellness hétvégén van, így aztán maradtak ketten. Hát remélem rosszabb nem lesz. 

Mire hazaért, készen volt az ebéd, mondjuk ez inkább úgy felel meg a valóságnak, hogy úgy időzítettem az ebéd elkészültét, amikorra ő is megérkezett. Ezek a közös családi ebédek fontos részei az életünknek. 

Délután hajat festettem, felmostam, meg a szokásos vasárnapi fürdőtakarítást is megejtettem. Pont készen lettem a Fradi meccs kezdetére, így a mai győzelmet már teljes nyugalomban néztük végig. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése