2022. febr. 3.

Csütörtök

 Reggel úgy keltem fel, jobban mondva úgy kecmeregtem elő az ágyból, hogy én aztán biztos, hogy ma délután lefekszem, amint hazaérünk. 

Aztán persze nem így lett. Munka után még elmentünk Tatabànyára a telenorhoz ügyet intézni, aztán egy nagyon gyors vásárlás után még beadtuk Erik sportcipőjét a cipészhez, mert elszakadt a fűzőtartója. Már fél hét volt, amikor hazaértünk, úgyhogy már nem feküdtem le. 

Mostanára (21:10 van) úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger. A legkevésbé sem kényelmes ülni, és szétvág az ideg attól, hogy folyamatosan fájdalmaim vannak, és nem tudok tenni ellene semmit. 

Holnap kéne venni egy csomó mindent, de ha arra gondolok, hogy több helyre is kell ehhez menni, és még körmöshöz is megyek, hát..nem vonz egyáltalán. De majd valahogy erőt veszek magamon mindenhez. 

4 megjegyzés:

  1. Szegény, Dius! Nagyon nehéz és rossz lehet ilyen fájósan közlekedni..., szerintem legalább picit pihenj valahogy, amikor tudsz mondjuk munka után, mert ez így hosszú távon nagyon megterhelő...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem azért a pihentetésre is időt szánni.

      Törlés
  2. Dius a csípőddel nincs gond? Esetleg nincs egy kis gerincferdülésed? Mert szerintem attól is fájhat a lábad. Jobbulást minél hamarabb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dee, van gerincferdülésem is, ludtalpam is, és egyáltalán nem kizárt, hogy a csipommel is van valami. Köszi.

      Törlés