2022. okt. 7.

Egy szép, őszi péntek

 Nem vagyok nagyravágyó, így aztán azzal is beérem, hogy hétköznapra esik egy ilyen szép, napsütéses nap, és csak a cigiszünetek idején élvezhetem, hogy bizony, a napnak még ilyenkor is van ereje melegíteni. 

Érdekes nap volt a mai, mert amíg általában a péntekek nyugisak (fél lábbal már mindenki otthon van), addig ma volt valami különös őrület a levegőben. Nem mindenki ugyanazt akarta, de abban a többség egyetértett, hogy engem kell megtalálni a probléma megoldásához. Ha mindent nem is, de a legfontosabbakat azért meg is oldottuk. A többi meg már a következő hétre maradt. Ezt nem nagyon szeretem egyébként, mert idegesít, ha valamit félbe kell hagynom, de már mindegy. 

Délután volt idő kikapcsolódásképpen sorozatot nézni, két részt néztünk a Koronából. Azt nem tudom, hogy lehet egy-két évadot egy nap alatt megnézni, nekem azért vannak olyan részek, amik annyira telítettek érzelmileg, amik sokáig foglalkoztatnak. Alapvetően Királynő párti vagyok, de azért értek már vele kapcsolatban csalódások. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése