2022. okt. 30.

Meccsnap

 Most még kicsit sűrű a program meccsügyileg, de már nem sokáig, mert november közepén a vb miatt kezdődik egy hosszabb szünet. Biztos furcsa lesz majd. 

Ma is a Groupama Arénában voltunk, a Zalaegerszeg ellen játszottunk, ami mindig különlegesebb hangulatú meccs, mert a ZTE és a Fradi szurkolók jóban vannak egymással. Hát igen, ilyen is van. 

Sikerült megnyerni a meccset, bár nem volt San könnyű, mint ahogy vártam, de sikerült. Sajnos lett egy komoly sérülés is a meccsen, az egyik játékosunk egy összefejelés után lent maradt a füvön eszméletlen állapotban. Az ilyen mindig nagyon ijesztő. Azt nem tudjuk mi van vele pontosan, de minden bizonnyal sikerült stabil állapotba hozni. Azt is láttuk, amikor elvitte végül a mentő. Nem tudom, hogy játékosként milyen lehet ez lelkileg, biztos nem könnyű ugyanúgy játszani egy ilyen eset után. 

Ma csak hárman voltunk, Patrik Szlovéniában van a hosszú hétvégén (lassan több kilométer lesz ebben a gyerekben, mint a kocsinkban), Roli meg van fázva egy kicsit, ő ezért maradt inkább itthon, szeretne szerdáig meggyógyulni. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése