2019. febr. 19.

Ilyen is van

Mindenképpen meg kell örökítenem azt a nem mindennapi dolgot, hogy ma úgy mentem a fülészetre,hogy nem volt a farmerom alatt sem aláöltözet, sem harisnya, és a téli kabátomat is lecseréltem a vékonyabb kabátra. Szóval igazán jó idő volt. Nem mondok semmit, de szerintem kívántuk ma jó sokan, hogy bárcsak ilyen maradna már az időjárás...és ha igaz ez a tízmilliószoros nap, akkor teljesülnie is kell. Nyilván lesznek még hűvösebb napok is, de remélem már nem sok.
Ma egy másik orvos volt a fülészeten, aki megállapította, hogy vérző középfülgyulladás is van itt (csoda, hogy majd' belepusztultam?). Még is kérdezte, hogy voltam e influenzás, mert olyan ez az egész, mintha annak a szövődménye lenne. Hát most már aztán végképp nem értek semmit... lehetséges lenne, hogy úgy kaptam el a vírust, hogy nem tudott rajtam más fogást találni, csak ezt? Nem mintha ennek nagy jelentősége lenne, de azért érdekes.
Egyébként most érzem csak igazán, hogy mennyire sok energiát emésztett fel elviselni ezt a rengeteg fájdalmat, mert rettenetesen fáradt vagyok, és legszívesebben ki sem kelnék az ágyból. Ma is épp csak megfőztem, de semmi másra nem volt energiám. De nem baj...minden megvár, ami az én feladatom.

6 megjegyzés:

  1. Lehetséges. Az idei influenzának a szövődménye sok és különböző és lehet, hogy egy két hét múlva jön elő. És azt sem ártana észben tartani, ha valaki elkapja akkor 3 hétig! kell(ene) otthon maradnia. Tudom, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak, legalább is ezt mondják és egy két hét múlva mennek dolgozni, aztán meg ugye megint csak betegek lesznek és megint csak otthon maradnak, ergo kb. lehettek volna elsőre otthon többet és legalább megúsznák a többit. :/ :/ Tesóm kisebbik lánya először jobb oldali tüdőgyulladással volt otthon, majd egy hétig ment suliba és izületi gyulladása lett szövődményként. A gyereknél a suliban sorban dőltek ki a tanárok, persze ott sem lehet hetekig otthon lenni, mindegyik visszament úgy, hogy még náthás volt, na most két hét után a matek tanár ismét otthon van hétfőtől, szintén szövődménnyel. Még jó hogy ők nem kapták el. :/ Szóval tényleg nem játék ez az egész csak ezt akartam kihozni belőle. Jobbulást!!!

    VálaszTörlés
  2. Már az előző bejegyzésednél is írni akartam, hogy amiket felsorolsz, hogy hallójárat gyulladás (ha jó emlékszem), meg vérzős középfülgyulladás, még olvasni is szörnyű, hát még elviselni milyen lehetett a fájdalmat! Remélem most már nem fog fájni annyira legalábbis és hamar meggyógyulsz Dius!

    VálaszTörlés
  3. Azért már jobb egy kcisivel? Próbálj meg pihenni!

    VálaszTörlés
  4. Gyógyulj meg minél hamarabb, de legalább ne fájjon. A fülfájés olyan mind a fogfájás : szinte kibirhatatlan.

    VálaszTörlés
  5. Remélem, azért már jobb!

    VálaszTörlés