2014. júl. 1.

1, azaz 10

Nem hülyültem meg. Elkezdtem a végső visszaszámlálást. :) Igen, a nyaralásig. :) Nincs más tervem, csak lábat lógatni (lehet, hogy úgy térdig majd azért a Balatonba bele, de ezt nálam sosem lehet tudni)
De azért készülök:


Valószínűleg azért nem fog sikerülni mindet kiolvasni két hét alatt, de jó terv, nem? És amilyen mázlim ma volt.. vagy mondhatnám, hogy hívtak a könyvek. Mert elég fáradt voltam ahhoz, hogy kedvem legyen besétálni a könyvtárba. Ráadásul akkor még nemhogy azt nem tudtam mit főzzek, de bármi is jutott eszembe, mindenhez hiányzott valami, amiért el kellett menni. De azért csak motoszkált bennem, hogy menni kéne, így erőt vettem magamon, és mégis elsétáltunk Rolival. És már megint úgy jártam, hogy nem véletlenül nem bírtam szabadulni a gondolattól, hogy menjek.
Mert a könyvek közül több is szerepelt a kívánságlistámon, amit mindenképp olvasni akartam. :) És most már itt várnak rám. Ez feldobott annyira, hogy végül kitaláltam, mit főzzek, és fél nyolckor már ebédeltünk, akarom mondani vacsoráztunk is. :)

Ja, és ezt mindenképpen kóstoljátok meg. Nagyon finom. És már megint egy újabb cider. :D (de ez mind közül a legjobb eddig)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése