2009. febr. 11.

Mindenféle

Ó, ha tudnátok mivel koronázták meg a mai napomat.... Hihetetlen, de itt szuszogott egy kis szőke, még mindig babás kis királyfi az ölemben. Idefészkelte magát, miközben a youtube-on zenét hallgattunk, egyszercsak elaludt. És olyan, de olyan jó érzés volt, hogy jól ki is élveztem. Igaz, hogy így, álmában jó nehéz már, de mégis.. egy kicsit megint baba volt, és olyan nyugodt volt az arca, mint amilyen egyébként ritkán. :-) És annyira jót tett a lelkemnek ez a nyugalom, hogy akár reggelig is ültem volna itt. De azért letettem, biztos kényelmesebb fekve aludni. :-)

Egyébként meg ma volt jó is, rossz is. Mondhatnám sütött a nap is, fújt a szél is, és bizony néha még be is borult. Szó szerint is, meg egyébként is.
A délelőttöt a szőke királyfival (nem, a lova nem volt velünk) orvosnál töltöttük. Tüszős mandulagyulladása van. Időben elkaptam, talán nem lesz belőle ennél feltűnőbb baja. Kapott gyógyszert (ami finoooom :P :-D ), ha mégis rosszabbul lenne, akkor vissza kell mennünk majd.
Elhoztam a laborleletemet is. Hihetetlen még mindig, de annyira jó, mint még soha. Ezek szerint csúcsformában vagyok. :-D (majd csak észreveszem) De komolyan.. se vashiány, se magas májfunkció, se semmi. Szerintem be fogom keretezni. :-)
Lassan-lassan talán elnyerem azt a bocsánatot is, amire azért most már nagyon várok. De talán törik a jég, még ha igenis van még fagy, azért a nap oda is képes sütni.
Levelet még mindig nem kaptam. De a hitem töretlen. Csak a türelmem véges most már. És ha egyszer előjön belőlem a harcias kiskakas (bocsánat tyúk :P), akkor reszkessenek a tűzoltók.. mert egyszercsak megjelenek majd, hogy na, akkor jöttem dolgozni. :-D

Amúgy meg ezt dúdolom mostanában.

Majd jön helyette más úgyis. De most ez van. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése