2024. aug. 18.

Vasárnap

 Ma nem volt semmi programunk, viszont volt helyette mindenhol valami tennivaló. Sem hétközben, sem tegnap nem csináltam szinte semmit itthon. Na de ma...hát azt azért nem mondhatom, hogy megváltottam a világot, de a tűzoltás megvolt, és ha nem túl szigorú szemmel nézzük, akkor rend és tisztaság van. 

Mostanában érdekes érzéseim vannak. Egyik pillanatban mindennél jobban vágyom magam körül a csendre és a nyugalomra, másikban pedig mennék, sok ember közé, beszélhetnék mindenféléről bárkivel. Tegnap a meccsen ott volt Patrik barátnője is, egyszer kétszer ránéztem, olyan intenzív öröm volt az arcán, olyan jó volt látni, hogy így bele tud helyezkedni a pillanatba, és csak azzal foglalkozni, ami épp akkor, abban a pillanatban megtörténik. De láttam ezt már másoknál is. Nálam ez már régóta nincs, valahol menet közben elveszett ez a tulajdonságom. Nem tudom vissza tudom e még szerezni, de jó lenne. 

Holnap hajnalban megyünk dolgozni, úgyhogy jobban teszem, ha most azt a pillanatot ragadom meg, amikor elmegyek fürdeni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése