2024. aug. 30.

Könyvtelen Péntek

 A szokásos péntek hajnali munkakezdés volt ma is. Érdekes ellentmondás, hogy nagyon nehezen tudok felkelni, és mégis, ennek ellenére a hajnali órákban vagyok a leghatékonyabb. Na persze ez az ébredés utáni első fél órában nem igaz még. 

Ez egy jó péntek volt, mert a munkaidő végén beállíthattam a házon kívüli üzenetemet, amiben ott van, hogy a leveleket legközelebb szeptember kilencedikén fogom olvasni. És ez most jó sok időnek tűnik, mert még augusztus van.

Itthon még gyorsan mostam két adagot, meg kitakarítottam a hűtőt. Napok óta szaglászom, hogy valami büdös. Már átnéztem mindent, de nem találtam semmit, gondoltam, lehet, hogy valami kifolyt, és csak letöröltük. Ez lehetett egyébként, mert így, hogy minden polcot lemostam, megszűnt a szag. 

Estére minden mosott ruha kigőzölve, összehajtogatva a szekrénybe került. Pat dolgot már előkészítettem a holnapi induláshoz is, de majd reggel fogok csak bepakolni a bőröndökbe. 

Azon aggódok most, hogy nehogy beteg legyek, mert nagyon fura a torkom. Nem fáj, de furcsa, kaparós, nem jó érzés. 

Már a fürdőkádban jutott eszembe, hogy nem írtam meg, hogy a héten nem sikerült kiolvasni a könyvemet, így ez egy ilyen könyv nélküli péntek lett. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése