2024. aug. 13.

Meccsnap

 Minden nap van valami, ami újabb kihívást jelent. Ezek néha felpörgetnek, máskor lehúznak. Attól is függ, milyen a kihívás, meg attól is, milyen a kedvem aznap. Ma jól fogadtam ezeket, mert jó kedvem volt, egészen estig. 

Ma este meccsre mentünk. Nem kicsit volt meleg, és rendesen meg is állt a levegő a stadionban, nem is feltétlenül tartozik életem legjobb élményei közé az, ahogy jó szorosan összezsúfolódtunk a lelátón. De hát ilyesmivel igyekszik nem foglalkozni az ember, amikor fontos meccs van. Mindenkire szükség van a lelátón, tizenkettedik játékosként segíteni a csapatot. Ezzel a résszel nem is volt semmi baj. 

Az első félidőben még minden rendben is volt. Aztán a szünet után már nem. És bár ez a meccs 1-1 lett, ez kevés volt a továbbjutáshoz. Csalódott volt mindenki egy ilyen végig izzadt este után. Nem is úgy reagáltunk ezek után egymás mondataira sem, ahogy normális esetben tettük volna, így aztán ha még nem lett volna elég a csapat miatti csalódottság, tudtunk ezen hatványozni. Van ilyen is. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése