2024. aug. 11.

Balatonos vasárnap

 Már tegnap napközben tudtuk, hogy ma reggel Balatonboglárra megyünk, úgyhogy emiatt már tegnap is könnyebb volt minden. Ma reggel pedig szinte nem is esett nehezemre felkelni (egy kicsit azért igen), és nyolckor már indultunk is, hogy minél hamarabb ott lehessünk. Kicsivel fél tiz után parkoltunk le Bogláron. Először kávézni mentünk, és csak ez után vettük elő a kocsiból a táskákat, és indultunk a strandra. Gyors átöltözés után már mentünk is a vízbe, ami pont olyan hőmérsékletű most (25 fokos elvileg), ami már nem nagyon hideg, de kellemesen felfrissít. Gond nélkül eltöltöttük az időt a vízben ebédidőig. Ebédelni elsétáltunk a kedvenc hekkező helyünkre, a fiúk hekket ettek, én saslikot. Ebéd után visszasétáltunk a strandra, és megint csak egy gyors naptejezés után máris a vízben voltunk. 

Délután még fagyizni is sétáltunk egyet, és még ez után is fürüdtünk egy jót.

Találkoztunk a júliusi nyaralásunk tulajával, örült nekünk, megígértette, hogy legközelebb kávézunk nála egyet, ha jövünk. Tetszik neki, hogy pont úgy szeretjük a Balatont, mint ő. 

Mielőtt hazaindultunk, még megvettük a vacsorának valót a Sparban. 

Nagyon nagyon jó nap volt, gondtalan, felhőtlen, imádtam minden percét. 

2 megjegyzés:

  1. Olyan jó, hogy csak így egy napra is leugrotok a Balatonhoz. Mi ehhez még lusták vagyunk, mindig csak mondogatjuk. De majd eljön biztos az ideje, hogy erőt vegyünk magunkon 🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos vagyok benne, hogy nálatok is lesz ilyen is. 😊

      Törlés