2023. nov. 10.

Péntek

 Ma szabadságon voltunk. Van még pár napunk, és úgy döntöttünk, hogy az ilyen hétköznapi meccsnapok után pénteken nem megyünk (még lesz egy decemberben is). Igaz, hogy nem olyan nagyon későn van a meccs, de jobb ez így, hogy nem kell hajnalok hajnalán kelni. 

Azt mondjuk nem sejthettem előre, hogy tervezni sem lehetett volna jobban. Hát ugye ez is csak nézőpont kérdése, de jobb volt ez így, ha már így kellett lennie. Sokat küszködtem a fejfájással mostanában, de ahogy ma ébredtem, az minden eddiginek a hatványozott alakja volt. Először próbáltam, hogy nem is kelek fel, hátha még egy kis alvás csodát tesz. Elhelyezkedtem, Balázs párnáját is bevetve, és még aludtam is. De pont az ellenkezője sikerült, még jobban fájt. A kávé és a gyógyszerek nagyon lassan kezdtek hatni, gyakorlatilag délig csak feküdtem. Próbáltam mozdulatlanul amikor megvolt az a pont, ahol éppen nem volt borzasztó..

Így aztán ma a pizzériában készült az ebédünk, és a futár hozta. 

Nem múlt el egyébként teljesen egész nap sem, de már kevésbé volt elviselhetetlen. Nem úgy, mint az eső, ami csak esett egész délután...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése