2023. nov. 3.

Péntek

Már nincs abban semmi meglepő, hogy ma hajnalban is arra ébredtem, hogy nem csak úgy szimplán fáj a fejem, hanem rohadtul fáj. Arra jó ez az egész, hogy lassan sikerül oda fejlesztenem az ilyen irányú fájdalomtűrő képességemet, hogy csak akkor derül ki rólam, hogy van valami ilyesmi, ha elárulom. Állítólag az azért lebuktat, ha beszélek, de egyébként meg ilyenkor nem éppen a beszédes oldalam jön elő. Na mindegy is, a délelőtt ma is így telt, de azért nem állt meg az élet, dolgoztam, mintha minden rendben lenne..

Azt azért próbálom megfejteni, hogy mi lehet a fő irány fejfájás ügyben, mert úgyis akkor jutok csak előrébb, ha magamnak kitalálom, hogy mi okozhatja. Utána esetleg már van esélyem segítséget kérni..

Délután itthon szerencsére sokkal jobb volt a helyzet, egy fél órát még szundítottam is a kanapén..

Az egyébként tök érdekes jelenség, és csak mostanában figyeltem meg magamon, hogy vannak olyan tulajdonságok, amiket az egyik emberben kifejezetten kedvelek, míg a másik ember meg taszít emiatt. Például vannak a tiktokon sokan, akik ilyen -olyan vlogokat készítenek. Általában kisgyerekes anyukákat szoktam látni. Na, náluk figyeltem ezt meg először. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése