2023. nov. 14.

Mindennapi fejfájásomat

 ..add meg nekem ma is..És mintha csak kértem volna, pontosan úgy is lett. Ma viszont már eljutottam odáig, hogy felhívtam a háziorvosomat, adjon valami tanácsot, mégis mit csináljak, mert ez már egészen embertelen, ami hetek óta tart. Volt ötlete, azt mondta, próbáljuk meg a pulzusomat csökkenteni, mert ilyen elhúzódó fejfájásnál ez be szokott jönni. Írt fel gyógyszert, meg fájdalomcsillapítónak flectort.. Kell időpontot kérnem neurológiára, vérvételre, szemészetre. Beszéltünk a hormonális érintettségről is, az sincs kizárva, de itt nem stimmel az idő hosszúsága szerinte. Hát én nem tudom. Vannak másféle változások is az életemben, amit neki elmondtam (írni még direkt nem írtam róla). Mindkettőre azt mondta, ez abszolút jó is dicséretes változás, de most akkor kísérletezni kell, és megtalálni egy jó egyensúlyt. 

Hát ja, az jó lenne. De az sem baj, ha megjelenik tündérkeresztanya a varázspálcával, és megold mindent egy pillanat alatt. 

2 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jól tetted, hogy ennek megpróbálsz utánajárni, nem lehet így élni normálisan!

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom eszel-e glutént... esetleg próbáld meg elhagyni... nekem neurológus mondta a migrénes jellegű fejfájásomra.

    VálaszTörlés