2022. máj. 5.

Nem is tudom

 Néha nagy komolysággal felvetem magamban, hogy akkor hagyom ezt a blogírás dolgot én is, mint a többség. Aztán amikor odáig jutok gondolatban, hogy akkor kitűzöm magamban a végső határidőt, amikor majd az utolsó poszt megjelenik, el is akad a folyamat, mert nem tudok jó dátumot. Mégiscsak megosztanám még az idei nyaralásokat, meccsnapokat. De ha már az idén még írom, akkor legalább még jövőre is egy kicsit, amikor Roli is 18 éves lesz. Meg aztán meg annyi minden fog történni, amiről majd biztosan szeretnék mesélni. Úgyhogy nem állok be ebbe a sorba (sem), és marad ez a blogolás. 

A mai nap nem az a nap volt, amire szívesen fogok emlékezni. Csalódnom kellett több emberben is, csúnyán leszerepeltek előttem azzal, amit tettek. Meg csak nem is az a legrosszabb, hogy egy bizalmas információt kértek, és aztán szemrebbenés nélkül megmondták kitől volt, hanem hogy gond nélkül azt hazudták, hogy ez nem történt meg. Felfogom tanulságként. Lesz még alkalom arra is, amikor ugyanezeknek az embereknek az arcára fagyasztom a magabiztos mosolyt. 

Holnap itt megy majd nálunk a Giro D'Italia verseny első szakasza. Emiatt még bizonytalan, hogy hogyan jutunk haza, mert gyakorlatilag a várost kettévágják a lezárással. Az egyik felében egyáltalán nem lehet közlekedni majd, a másik felébe terelnek mindenkit. De mindegy, nem volt még ilyen, biztos megoldjuk majd valahogy. 


3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy kitartasz és írod a blogot :) , de megértem, amit írsz, ,mert én is látom, hogy sajnos egyre többen hagyják abba. De én is így vagyok ezzel, hogy minden évben annyi minden van, amit meg szeretnék még osztani a blogon, de legfőképp emlékezni rá később is, mert a mai napig visszakeresek dolgokat és időszakokat is és ha a blog nem lenne, a felére sem emlékeznék...
    A csalódások sajnos tényleg elkerülhetetlenek, kitartás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, néha én is nosztalgiázok.itt, és az tök jó. 😊

      Törlés
  2. Én is sokszor visszakeresek. Nem írok annyira sűrűn, mint amilyen sűrűn lenne mondanivalóm, mert nem mindig fér bele az időbe, de azért igyekszem rendszeres maradni, és a számomra fontos dolgokról írni, hogy legyen mit viasszaolvasni évek múlva :-)

    VálaszTörlés