2022. máj. 8.

Lazulós vasárnap

 Olyan sok dolog van, amit már hetek óta halogatok. Hétköznaponként még vagyok olyan optimista, hogy azt gondolom a péntek délután és a vasárnap este közötti idő végtelen, és ebben a végtelenségben én bármire képes vagyok. De tényleg, szerintem ilyenkor azt gondolom magamról, hogy én vagyok wonderwoman. Azzal ilyenkor még nem kalkulálok, hogy előfordulhat olyan, hogy nincs kedvem, vagy másképp alakul minden, mint ahogy fejben megkomponáltam. Vagy például úgy járok, mint tegnap és ma. Tegnap tudtam ugye, hogy meccsre megyünk, pénteken elintéztem a bevásárlást este, erre már ne legyen gond. Az volt a terv, hogy délelőtt elpakolom a ruhákat, megfőzök, ebéd után felmosok, hajat mosok, aztán mehetünk. Délelőtt hívott az egyik szomszéd néni, segítséget kért, mert elfelejtette a jelszavát a levelezőjéhez. Ebéd után átmentünk hozzá Erikkel, eltöltöttünk ott vagy háromnegyed órát, de nem tudtuk megoldani, mert nincs másodlagos email cím megadva, nem volt elmentve sehova...

Felmosás ugrott...ráadásul még meg is szivattam magam, mert ki akartam próbálni a gőzölő ízét, amit még a mosogatógép vásárlásakor kaptunk ajándékba. Béna is voltam hozzá, meg még a szekrény ajtajarol a por is összemaszatolta..kimostam ugyan gyorsan, a vasalóval.próbáltam megszárítanj..persze nem sikerült, és már csak negyed óra volt az indulásig. Végül Fradi mezben ment.😊 (A VIP szektorban van dress code, de természetesen a Fradi mez elfogadott)

Este már úgy jöttünk haza, hogy majd megvesztem a fejfájástól. Vettem ugyan be fájdalomcsillapítót, és reméltem, hogy kialszom, de persze nem így történt. A mai nap emiatt vallott csúfos kudarcot. A főzés és a felmosás azért megvolt, minden más maradt. 

Majd jövő héten megint jól eltervezem ezt a wonderwoman dolgot. 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése