2022. máj. 1.

Anyák napja.. másképp

 A mai anyák napja nálunk olyan volt, amilyen még sohasem. Mégis, most volt az, amiről szól az anyaság. Éppen ma teljesült Erik egyik legnagyobb álma, ma van a Barcelona meccs. Előtte voltak a Barca múzeumban, ahonnan rengeteg képet küldött. Magukról csak egyet csináltak, azt is azért, mert kértem, de ott is annyira látszik az arcán a megilletődöttség, hogy könnybe lábadt a szemem, amikor megláttam. 

Erről szól nekem 23 éve minden pillanat. Ismerni minden rezdülésüket, minden vágyukat, és kísérni őket az útjaikon. Amikor pedig minden adott hozzá, akkor egy-egy álom megvalósításában is segítünk. Ez (is) a dolgunk szülőként. 












5 megjegyzés:

  1. A harmadik fiatok hogy viseli, hogy ő kimaradt? Vagy ő nem Barcás?

    VálaszTörlés
  2. Semmi baja nincs ezzel, amikor lefoglaltuk az utat, megbeszéltük. Ő még nincs 18 éves, akkor (február elején) még nem tudtuk milyen előírások lesznek a covid kapcsán.
    A nagyfiam sem Barcás (ha LaLiga, akkor nála az Atletico Madrid a favorit) egyébként. 😊
    Roland egyébként nem érzi úgy, hogy most kimaradt volna, szerintem még élvezi is, hogy ő most egyke itthon (ez sosem adatott meg neki), ha majd úgy adódik, természetes, hogy neki is megvalósul egy ilyesmi álma.

    VálaszTörlés
  3. Az a naplementés stadionos kép azért mindent visz :-)

    És tudom, hogy már sokszor mondtam, de mondom még egyszer, hogy olyan sok mindenben felnézek rád és mondhatni példa vagy nekem anyaság terén. ( Meg ti ketten Balázzsal mint szülők).
    És igazad van, mi másért lenne értelme, ha nem azért, hogy valóra váltsuk az álmaikat, vagy segítsük őket valóra váltani :-)
    Ölelés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, zavarba hozol..😘 köszönöm, nagyon kedves vagy.

      Törlés