2022. máj. 6.

Giro D'Italia

 Volt itt már napok óta mindenféle találgatás és érzelem az esemény kapcsán, mert minden ilyet, komoly útlezárások kísértek. Pont kora délután, amikor mindenki hazafelé tart a munkából. Persze, érthető, hogy rosszul tud ez esni, meg hogy rossz érzés az, hogy pontosan senki nem tudta, mit is jelent az autós átengedési pont. Nekünk volt b tervünk a hazaút kapcsán, de szerencsére màzlink volt, és még gond nélkül jöttünk a megszokott útvonalon. Már ott voltak a körforgalomnàl a tűzoltók is, a rendőrök is, meg a mentők is, de az még csak a kötelező rendezvény biztosítás része volt. A fiúk természetesen nézték a tv-ben az élő adást, és minket is magával ragadott elég hamar, hiszen ismerős helyeken jártak már akkor, majdnem Székesfehérváron. 

Tettem-vettem, közben figyeltem a versenyt, és elég hamar el is döntöttem, hogy akkor én meg sétálok egyet az utca végére, és megnézem élőben, ahogy majd elhagyják a városunkat. Sosem láttam még élőben ilyet, és nagy eséllyel nem is fogok többször (bár jövő héten szerdán a Tour de Hongrie is erre megy). Sokan gondolták így, mint én, Roli és Erik rollerrel indult valami jó helyre, ahol fényképezni is lehet, Patrik sem hagyta ki. Balázs volt a Jolly Joker itthon, ö küldte, hogy épp hol járnak, ő maradt a tévé előtt. 

Nagy élmény volt az a kb 20 másodperc, amennyi idő alatt a mezőny áthaladt. Na mondjuk emlékezetes másodpercek, az biztos. Örülök, hogy ez is láttam. 




Ha felétek is mennek még holnap, vagy vasárnap, ne hagyjátok ki szerintem 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése