2022. ápr. 7.

Hétvége

 Nekünk ma délután kezdődött a hétvége. Holnap megyek a reumatológushoz, eljött az időpont ideje, ami február elején még olyan távolinak tűnt. Én emiatt leszek itthon, Balázsnak meg nem kellett kétszer mondanom, hogy nincs e kedve neki is inkább kihagyni a holnapi munkanapot. Az mindegy, hogy nem mond egy kicsit sem jó időt (talán még holnap jut belőle azért), azt is tudjuk értékelni, hogy ha itthon lehetünk. 

Kíváncsian várom, mit fog mondani holnap az orvos. Tulajdonképpen azóta is csak időnként vannak teljesen jó időszakaim, amikor egyáltalán semmit nem érzek a fájdalmakból, és talán volt két olyan hét egyhuzamban, amikor csak annyira minimálisan volt jelen, hogy nagyon fel sem tűnt. A héten megint elég intenzív, de ebben minden bizonnyal benne van, hogy átmenetileg felfüggesztettem a neuromultivit szedését, mert a gyomrom kicsit kikészült, és már ott tartottam, hogy mindegy volt mit ettem, mindentől fájt, de azokon a napokon, amikor nem vettem be, jobb volt a helyzet. 

De ma délután még örültem a napsütésnek, a masszázsnak, a bonprixes csomagomnak, és persze annak, hogy legközelebb majd csak hétfőn kell mennem dolgozni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése