2022. ápr. 8.

Péntek

Megvolt végre a reumatológiai vizsgálat. Előtte azt gondoltam, végülis már mindegy mit mond, hónapok óta tart ez az állapot, és volt már nagyon rossz is, meg jó is a doktornő kedves volt, alaposan kikérdezett mit érzek, mikor. Aztán megvizsgált, összevissza tekergette a lábam, mondott mindenféle számokat vizsgálat közben, amikről fogalmam sincs mit jelentenek. Az egyértelmű, hogy lumbágó, a háziorvosom (már megint) tökéletes diagnózist állított fel, a gyógyszerelés is pont jó, ahogy van, szedjem csak tovább. Elküldött röntgenre, meg mennem kell fizikoterápiára meg gyógytornára, ha az előírt kezelések letelnek, akkor menjek vissza, meglátjuk. Május kilencre kaptam időpontot a fizikoterápiára, onnantól heti kettő lesz, június közepéig. 

A röntgen leleten van mindenféle kopás, meg elhajlás, nem tett boldoggá, de legalább már nem csodálkozom, hogy fáj. 


Kicsit egyébként magamba zuhantam az egésztől, és az is megfordult a fejemben, hogy hagyom az egészet a francba, szedek valami porcerősítőt, aztán majd lesz valami. 

Még szerencse, hogy ma délután volt időpontom a körmöshöz is, legalább az felviditott, hogy szép körmeim lettek megint. 





1 megjegyzés:

  1. Szia Dius!A fizikotherápia és gyógytorna kedvező hatása azonnal nem észlelhető,-inkább még kicsit panaszosabb is lesz az ember a kezelések elején -,de hosszabb távon nagyon pozitív a hatása,a betegeink nagyon szeretik,érdemes évente ismételni,esetleg kombinálni gyógyfürdő kezelésekkel😊Jobbulást kívánok

    VálaszTörlés