2022. ápr. 10.

Vasárnap

 Tegnap napközben is, és még éjszaka is nagyon szenvedős napom volt, nagyon fájtak a lábaim is, meg a derekam is. Nem tudom mi történt ott a rendelőben, amikor mindenhol megtekergette minden végtagomat, de azóta határozottan rosszabbul érzem magam, mint előtte. Még éjszaka is fel kellett kelnem fájdalomcsillapítót bevenni. 

De még az is a tegnaphoz tartozik, hogy a meccs előtt egy újabb mumusomat sikerült legyőzni. Minden hazai meccsnapon van valami tematikus  nap, ami ezúttal egészségnap volt, szűrővizsgálatokkal. Amit leginkább szerettem volna, az pont nem volt, az átfogó képet nyújtó szűrőbusznál nagyon sokan voltak, tartottam tőle, hogy nem kerülnék sorra a kezdősípszóig sem. Volt viszont egy hely, ahol feltűnően nem volt senki. Közelebb mentem, és láttam, hogy tumormarkert néznek, a mellrák szűrésére. Na, gondoltam, itt az idő, hogy a sok évvel ezelőtti félelmet legyőzzem (egyszer már volt egy magas értékem.. szerencsére kiderült, hogy nem ilyen betegségem van), és leültem. Nem volt könnyű negyedóra...de tökéletesen negatív eredményt kaptam. A hölgy, aki elárulta az eredményt, velem örült, és jó szurkolást, jó egészséget kívánt. Még szereztem egy kártyát is a vércsoportomról, és mentem is a lelátóra. 

Ma egy kicsit jobb napom volt, csak egy fájdalomcsillapítóval végigcsináltam a napot. Délelőtt kellett egy picit dolgoznom is, liszt visszahívás ügyben kellett nyomonkövetést nézni. És akkor ezúton szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy itt, Magyarországon nagyon komolyan veszik ezeket a dolgokat, és azonnali intézkedést várnak mindenkitől..a kinderek esetében is így történt. Nyilván nem árulhatok el titkokat, de nálunk minden termék tökéletesen nyomonkövethető, és meg tudjuk mondani, mikor érkezett, melyik üzletbe ment belőle, és mikor. Feltételezem, hogy ez minden kereskedelmi láncnál ugyanígy működik. 

A kis munkával töltött idő után elkészült az ebéd, közben ment a mosógép, a szárító. Délután felmostam, aztán amíg elpakoltam a ruhákat, Balazs palacsintát sütött. Az lett a vacsora, nagyon finom volt (és nagyon rá voltam már éhezve). 

Este meg már csak a pihenésről szólt minden.. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése