2024. ápr. 9.

Változások

 Nem tudom pontosan megmondani azt, hogy mikortól datálódik minden változás, de mindegy is, mert nem ez a lényeg.  Egy évvel ezelőtt még biztosan másképp volt. 

- Folyadék fogyasztás. A valamikori napi 1 literből mostanra gond nélkül van napi 2,5, és valamikor még több. Persze nem minden nap egyforma, és sosem erőltetem magamba csak azért, hogy legyen meg az akármennyi. Iszok, mert jólesik, és pont annyit, amennyi jól esik. 

- Kávé fogyasztás. Réges régen napi négy -öt kávét is megittam. Feketén, cukorral. Tavaly ilyenkor szerintem már csak kettőt, esetleg hármat, mostanra csak reggel. Érdekes, hogy pont semmi köze az egésznek az álmossághoz. 

-A súlyom. A tavaly ilyenkori állapothoz képest kb 4 kg plusz. Az egyetlen olyan változás, aminek nem örülök. De majd meglátjuk ez hogyan alakul a jövőben. 

-A fejfájások. Nagyjából a tizedére csökkent mostanra..Neha rá is csodálkozom, hogy jé, már vagy két hete nem fájt a fejem. 

-Dohányzás. Klasszikus értelemben már nem cigizek. Iqost használok kb december óta. Mostanra az igazi cigit nem hiszem, hogy el tudnám szívni, de nem próbáltam. Tudom, hogy nem ez a legjobb megoldás, de ezt köztes állapotnak tekintem. Van tervem arra is hogyan lesz, ahogy ezt az iqosra váltást is egy kidolgozott stratégia mentén csináltam. 

Az, hogy mindezek miatt nem vagyok felhőtlenül boldog és elégedett, csupán annak köszönhető, hogy egyébként annyi szarság vesz körül, ami szétmarcangolja a lelkem..

Remélem jövő ilyenkor már e téren is sokkal jobb lesz minden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése